Asiakirjatilaus

  Haluan tilata

  Postin välityksellä isännöitsijäntodistus + liitteet (145 euroa sis. alv) Sisältyy yhtiöjärjestys, hallituksen kunnossapitotarveselvitys, energiatodistus, viimeisin tasekirja ja yhtiökokouspöytäkirja. Pohjapiirustuksia ei toimiteta (voitte kysyä niitä halutessanne kunnan/kaupungin rakennusvalvonnasta)

  Sähköpostin välityksellä isännöitsijäntodistus + liitteet (95 euroa sis. alv) Sisältyy yhtiöjärjestys, hallituksen kunnossapitotarveselvitys, energiatodistus, viimeisin tasekirja ja yhtiökokouspöytäkirja. Pohjapiirustuksia ei toimiteta (voitte kysyä niitä halutessanne kunnan/kaupungin rakennusvalvonnasta)

  Isännöitsijätodistus postitse - ei sisällä normaalisti tarvittavia liitteitä (120 euroa sis. alv)

  Isännöitsijäntodistus sähköpostilla - ei sisällä normaalisti tarvittavia liitteitä (70 euroa sis. alv)

  Lainaosuuslaskelma (70 euroa sis. alv), käytännössä on isännöitsijätodistus sähköpostilla, todistuksesta näkyy huoneiston ja yhtiön lainaosuudet

  Korkotodistus huoneistokohtaisesta lainasta (70 euroa sis. alv)

  Talokirjaote (50 euroa sis. alv)

  Haluan tiedon, että milloin lainaosuuden voi maksaa pois ilman pankin ylimääräisiä kuluja (riippuu lainasta, että onko ylipäätänsä mahdollista). Lainan poismaksaminen osakkaille on mahdollista noin kuukausi ennen koronmääräytymisajankohtaa, jos lainaehdot tämän sallii (maksuton)

  Haluan maksaa lainan/lainat ja tilaan maksulaput (A-Luottoisännöinti Oy perii ylimääräisestä lyhennyksestä 70 euron lainaosuusmaksun, laina per lyhennyskerta). Tilaan maksulaput ylimääräisen lyhennyksen tekemiseen ja sitoudun maksamaan lainaosuusmaksun (70 euroa per lyhennys)

  Taloyhtiön tiedot

  Nimi

  Postiosoite

  Osakkaan tiedot

  Nimi

  Huoneistonumero

  Postiosoite

  Puhelin

  Sähköposti

  Tilaaja (jos eri kuin omistaja)

  Nimi

  Yhteystiedot

  Laskun voi lähettää suoraan tilaajalle

  Toimitustapa

  Lisätietoja

  Liite (vapaaehtoinen, esim. toimeksiantosopimus)