Asiakirjatilaus

Haluan tilata

Postin välityksellä isännöitsijäntodistus + liitteet (145 euroa sis. alv) Sisältyy yhtiöjärjestys, hallituksen kunnossapitotarveselvitys, energiatodistus, viimeisin tasekirja ja yhtiökokouspöytäkirja. Pohjapiirustuksia ei toimiteta (voitte kysyä niitä halutessanne kunnan/kaupungin rakennusvalvonnasta)

Sähköpostin välityksellä isännöitsijäntodistus + liitteet (95 euroa sis. alv) Sisältyy yhtiöjärjestys, hallituksen kunnossapitotarveselvitys, energiatodistus, viimeisin tasekirja ja yhtiökokouspöytäkirja. Pohjapiirustuksia ei toimiteta (voitte kysyä niitä halutessanne kunnan/kaupungin rakennusvalvonnasta)

Isännöitsijätodistus postitse - ei sisällä normaalisti tarvittavia liitteitä (120 euroa sis. alv)

Isännöitsijäntodistus sähköpostilla - ei sisällä normaalisti tarvittavia liitteitä (70 euroa sis. alv)

Lainaosuuslaskelma (70 euroa sis. alv), käytännössä on isännöitsijätodistus sähköpostilla, todistuksesta näkyy huoneiston ja yhtiön lainaosuudet

Korkotodistus huoneistokohtaisesta lainasta (70 euroa sis. alv)

Talokirjaote (50 euroa sis. alv)

Haluan tiedon, että milloin lainaosuuden voi maksaa pois ilman pankin ylimääräisiä kuluja (riippuu lainasta, että onko ylipäätänsä mahdollista). Lainan poismaksaminen osakkaille on mahdollista noin kuukausi ennen koronmääräytymisajankohtaa, jos lainaehdot tämän sallii (maksuton)

Haluan maksaa lainan/lainat ja tilaan maksulaput (A-Luottoisännöinti Oy perii ylimääräisestä lyhennyksestä 70 euron lainaosuusmaksun, laina per lyhennyskerta). Tilaan maksulaput ylimääräisen lyhennyksen tekemiseen ja sitoudun maksamaan lainaosuusmaksun (70 euroa per lyhennys)

Taloyhtiön tiedot

Nimi

Postiosoite

Osakkaan tiedot

Nimi

Huoneistonumero

Postiosoite

Puhelin

Sähköposti

Tilaaja (jos eri kuin omistaja)

Nimi

Yhteystiedot

Laskun voi lähettää suoraan tilaajalle

Toimitustapa

Lisätietoja

Liite (vapaaehtoinen, esim. toimeksiantosopimus)